2019. április 18. csütörtök. Ma Andrea, Ilma, holnap Emma ünnepli a névnapját.

Archive for október, 2018

Véradás

Közzétéve: 2018-10-31 -> Orbán Zsolt

icon_vercseppVéradásra várjuk a tisztelt lakosságot, 2018. november 14-én, a Déryné Szabadidőközpontba.

 

Bővebben »

Életmód klub meghívó

Közzétéve: 2018-10-30 -> Márton Ferenc

 

 

181030_harmonia

Téjékoztatás – meghosszabbított talaj munkálatokról

Közzétéve: 2018-10-26 -> Jelcs Zita

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Lakosságot, hogy a Szirák Farm Kft. sajóecsegi szervestrágya tárolójából az ott érlelt sertéstrágya kiszórásának időtartama — a korábbi értesítőnkben megküldött határidő helyett — előre láthatóan 2018. november 15. napjáig meghosszabbodik.

A trágya kiszórását, a talajba történő bemunkálását folyamatosan végezzük a talaj lezárásával egy időben.

A lakosság szíves türelmét és megértését kérjük.

SZIRÁK-FARM Kft

Tájékoztatás – ÉRV Zrt. számlázás

Közzétéve: 2018-10-18 -> Jelcs Zita

letöltésTisztelt Felhasználóink!

Stratégiai célkitűzéseinkkel összhangban arra törekszünk, hogy a Felhasználók érdekeit szem előtt tartva az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. működését és informatikai rendszereit folyamatosan fejlesszük. A többi regionális víziközmű-szolgáltató tevékenységével való összehangolás érdekében több olyan fejlesztés is folyamatban van, amely érinti a Tisztelt Felhasználókat is. Ezen változásokról az alábbiak szerint nyújtunk rövid tájékoztatást. (Bővebben: a www.ervzrt.hu weboldalunkon tájékozódhatnak.) Bővebben »

Meghívó – Testületi ülés

Közzétéve: 2018-10-18 -> Jelcs Zita

MagySajobabonyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. § alapján a Képviselő-testület rendes ülését összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

Az ülés időpontja2018. október 30. (kedd) 10.00 óra

Az ülés helyePolgármesteri Hivatal tanácskozóterme (Sajóbábony, Bocskai u. 2.) Bővebben »

bin-iconTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékszállítás 2018. október 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik.

Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényeket és zsákokat a szállítás napján legkésőbb reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni. Bővebben »

Hirdetmény

Közzétéve: 2018-10-18 -> Jelcs Zita

A Sajóbábonyi székhelyű KISCHEMICALS Kft. (3792 Sajóbábony, Gyártelep 024/47 hrsz..) vegyi anyagok, intermedierek, növény védőszer hatóanyagok és készítmények fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A KCH Kft által használt, illetve gyártott veszélyes anyagok a tartály parkokban, raktárakban (tároló létesítmények) tárolják, illetve ezen, létesítmények mellett még jelen vannak az üzemekben (veszélyes technológiai létesítmények), azon belül, az üzemi napi tárolókban, a gyártó rendszerekben és a társaság létesítményei közötti vezetékekben, az un . üzemközi anyagszállító vezetékekben. Bővebben »