2019. július 18. csütörtök. Ma Frigyes, holnap Emília ünnepli a névnapját.

Archive for január, 2019

Tájékoztatás – tüdőszűrés

Közzétéve: 2019-01-31 -> Jelcs Zita

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a mai naptól a szűrő busz dolgozói a kiküldött tájékoztatónak megfelelően 09.15-től 13.30-ig végzik a szűrést az Iskola téren.

 

Sajóbábony, 2019.  január 31.

 

Király Gáborné sk.

jegyző

Tájékoztatás – tüdőszűrés

Közzétéve: 2019-01-30 -> Jelcs Zita

MOST ÉRKEZETT!

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a mai nap folyamán a tüdőszűrés  technikai okok miatt ELMARAD.

2019. január hó 31. ( csütörtök) napjára  meghirdetett szűrésről holnap újabb tájékoztató kerül közzétételre.

Megértésüket Köszönjük!

 

 

 

Véradás

Közzétéve: 2019-01-29 -> Orbán Zsolt

icon_vercseppVéradásra várjuk a tisztelt lakosságot, 2019. február 06-án (szerdán) a Déryné Szabadidőközpontba.

Bővebben »

Tájékoztatás – vasúti menetrend

Közzétéve: 2019-01-28 -> Jelcs Zita

kti-logoA MÁV-START Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. február 4-től 2019. május 12-ig Rákos és Hatvan állomások között végzett vasútfejlesztési munkák miatt a 78. sz. Aszód – Balassagyarmat, valamint a 80. sz. Budapest-Keleti – Hatvan – Miskolc vasútvonalon közlekedő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos viszonylatokon egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A vágányzár időtartalma alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérik, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT.

ÉSZAKKELET-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSSZERVEZŐ IRODA

2019-01-28

kormanyablakTisztelt Sajóbábonyi Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény 66. § (1) bekezdés b) pontjában foglaltaknak megfelelően – az arra jogosult kérelmezőnek – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kivételes nyugellátás-emelést és egyszeri segélyt engedélyezhet. Az egyszeri segély és kivételes nyugellátás-emelés engedélyezésére az érintett személy, illetőleg meghatalmazottja vagy törvényes képviselője kérelme alapján kerülhet sor, melyben meg kell jelölni azokat a különös méltánylást érdemlő körülményeket, amelyek megalapozhatják a kérelem teljesíthetőségét (pl.: egészségi állapotról, közeli hozzátartozó egészségi állapotáról, gyógyszerköltségről, közüzemi díj elmaradásról szóló igazolás). Bővebben »

Tájékoztatás – tüdőszűrés

Közzétéve: 2019-01-23 -> Jelcs Zita

Tudoszures