Akadálymentes változat

2021. október 23. szombat. Ma Gyöngyi, holnap Salamon ünnepli a névnapját.

Archive for október 5th, 2021

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – BURSA HUNGARICA

Közzétéve: 2021-10-05 -> Jelcs Zita

Sajóbábony Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján kiírja a 2022. évre a Bursa Hungaricai Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot.„A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS - felsőoktatási hallgatók számára a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan„B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS – felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:2021. november 5."A" típusú pályázati felhívás "B" típusú pályázati felhívásFELHÍVJUK, A KEDVES PÁLYÁZÓK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELEKTRONIKUS PÁLYÁZATI ADATLAPOK KITÖLTÉSÉRE AKKOR LESZ LEHETŐSÉGÜK, AMIKOR A MINISZTÉRIUM ELFOGADJA ÖNKORMÁNYZATUNK CSATLAKOZÁSI NYILATKOZATÁT! KÉRJÜK A PÁLYÁZÓKTÓL EZEN IDŐTARTAM ALATT A MINISZTÉRIUM ÉS ÖNKORMÁNYZATUNK ÁLTAL KÉRT KÖTELEZŐ MELLÉKLETEK BESZERZÉSÉT ÉS AZ EPER-BURSA RENDSZER FOLYAMATOS FIGYELÉSÉT!Sajóbábony Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján kiírja a 2022. évre a Bursa Hungaricai Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot.

  • „A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS – felsőoktatási hallgatók számára a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan
  • „B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS – felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2021. november 5.

“A” típusú pályázati felhívás 

“B” típusú pályázati felhívás

FELHÍVJUK, A KEDVES PÁLYÁZÓK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELEKTRONIKUS PÁLYÁZATI ADATLAPOK KITÖLTÉSÉRE AKKOR LESZ LEHETŐSÉGÜK, AMIKOR A MINISZTÉRIUM ELFOGADJA ÖNKORMÁNYZATUNK CSATLAKOZÁSI NYILATKOZATÁT! KÉRJÜK A PÁLYÁZÓKTÓL EZEN IDŐTARTAM ALATT A MINISZTÉRIUM ÉS ÖNKORMÁNYZATUNK ÁLTAL KÉRT KÖTELEZŐ MELLÉKLETEK BESZERZÉSÉT ÉS AZ EPER-BURSA RENDSZER FOLYAMATOS FIGYELÉSÉT!