2024. április 24. szerda. Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.

   

Kerékpártúra

20150710_kerékpárA Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár 2015. július 25-én kerékpártúrát szervezett a varbói tóhoz.

 

A csapat a Városháza előtt gyülekezett, majd Hudák Zsolt úr őrnagy, őrsparancsnok irányításával, rendőri felvezetéssel kezdtük meg a túrát.

Kisebb pihenők beiktatásával, de sikeresen és fáradtan érkeztünk meg a tóhoz, ahol a nap folyamán különböző programokkal foglaltuk el magunkat.

Az érkezést követően a pihenés és beszélgetés került a középpontba, de voltak, akik kevésbé fáradtan focizással és tollasozással töltötték időt. Míg a csapat egy része az ebéd elkészítésének és megfőzésének kezdett neki, addig a többiek ismét kerékpárra ültek és meg sem álltak Andókútig. Amikorra a biciklis csapat visszaért elkészült a bográcsos paprikás krumpli, s együtt, jó hangulatban megebédeltünk. Ebéd után tollasoztunk, fociztunk, majd lehetőségünk nyílt megtekinteni a helyi állatfarmot.

A tóhoz visszaérve mindenki fakultatív programokkal töltötte idejét. Összeállt egy csapat is focimeccset játszani, a többiek pedig lelkesen szurkoltak nekik. Délután 6 órakor szintén Hudák Zsolt őrsparancsok kíséretével elindultunk hazafelé. Mindenki nagyon jól érezte magát, kellemesen elfáradt s várja a következő kerékpártúrát.

20150725_0001_tt20150725_IMG_0048 20150725_IMG_0126

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support