2024. április 19. péntek. Ma Emma, holnap Tivadar ünnepli a névnapját.

   

Beiskolázási és tankönyvtámogatás

SajobabonyTISZTELT SAJÓBÁBONYI LAKOSSÁG!

 Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Sajóbábony Város Önkormányzat Képviselő-testület döntött a beiskolázási és tankönyvtámogatásról.

Sajóbábony Város Önkormányzat Képviselő-testületnek 119/2016. (VI. 28.) önkormányzati határozat értelmében

  • A sajóbábonyi lakóhelyű középiskolások számára 15.000 Ft/ fő összegű, a nappali tagozatos egyetemista és főiskolás diákok számára 20.000 Ft/ fő összegű támogatást biztosít. A tanulói jogviszony igazolásához iskolalátogatási igazolást kell bemutatni.

 

  • A sajóbábonyi állandó lakóhellyel rendelkező, más településen általános iskolai tanulmányokat folytató tanulók részére a 2016-2017. nevelési évre megvásárolt tankönyvek árát az önkormányzat megtéríti. A támogatás mértéke maximum a sajóbábonyi általános iskola osztályonkénti tankönyvcsomagok költségéig terjedhet. A tankkönyv költségét a befizetést igazoló szelvény bemutatásával kell igazolni.

 

 

Felhívom a figyelmet, hogy az iskolalátogatási igazolást, valamint a tankönyv megvásárlását igazoló csekket, vagy a vásárlásáról kiállított számlát 2016. szeptember 30. napjáig szíveskedjenek a Polgármesteri Hivatalban leadni.

A támogatás kifizetésre 2016. szeptember 30. napjától kezdődően kerül sor

 

 

Sajóbábony, 2016.augusztus 15.

 

 

Király Gáborné sk.

jegyző

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support