2024. április 24. szerda. Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás – Korona Takarékszövetkezet

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Sajóbábony kirendeltsége 2018. december 10-től TECHNIKAI OKOK MIATT BEZÁR.

Utolsó nyitvatartási nap: 2018. december 07.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pénzügyi szolgáltatások teljes körét a KORONA TAKARÉK bármelyik kirendeltségében továbbra is igénybe vehetik.

Legközelebb nyitva tartó kirendeltségünk:

 

  Cím Telefonszám Nyitvatartás ATM
  

SAJÓSZENTPÉTER

 

Kossuth u. 179.

 

(48) 432-562

Hétfő: 08:00-17:00Kedd: 08:00-15:30

Szerda:08:00-15:30

Csütörtök:08:00-15:30

Péntek:08:00-14:00

 

van

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet teljes kirendeltségi hálózatának nyitvatartását megtekintheti az alábbi honlapon: www.koronatakarek.hu.

A KORONA TAKARÉK továbbra is biztosítja az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatások teljes körét, többek között a számlavezetést, a megtakarítási, befektetési termékek széles körét, hitelezési, biztosítási szolgáltatásokat.

A Takarékszövetkezetnél elhelyezett betétek továbbra is az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által védettek, valamint a Takarékszövetkezet, mint a szövetkezeti hitelintézeti integráció tagja, a Garanciaközösség tagja is, mellyel a Takarékszövetkezet betéteseit így kétszeres betétvédelmi rendszer védi.

Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, forduljon bizalommal a fentiekben megjelölt kirendeltségekhez! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support