2024. március 29. péntek. Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.

   

Kedves Sajóbábonyi Fiatal!

Címer

Sajóbábony Önkormányzata szeretné megismerni a településsel, saját helyzeteddel, a 18-35 éves korosztály lehetőségeivel kapcsolatos véleményedet. A következő évek fejlesztései során olyan programokat szeretnénk megvalósítani, amelyek segítségével megismerheted a helyben található munka-, illetve vállalkozási lehetőségeket, segítségedre lehetnek az életpálya tervezésben, hozzájárulnak a sikeres családalapításhoz, és ahhoz, hogy itt valósítsd meg álmaidat, itt találj élményadó közösséget, munkahelyet, lehetőséget a szórakozásra, itt telepedj le.

Arra kérünk, hogy a link alatt található kérdőívet olvasd el figyelmesen, majd válaszolj a kérdéseinkre. Válaszaiddal hozzájárulsz ahhoz, hogy Önkormányzatunk egy sikeres európai uniós pályázatot valósíthasson meg (a felhívás címe: Esély Otthon, a felhívás kódszáma: EFOP-1.2.11-16).

KITÖLTÖM >>

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support