2024. április 19. péntek. Ma Emma, holnap Tivadar ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2020. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést. A zöldhulladék gyűjtését 2020. március 2. — 2020. december 15. közötti időszakban kéthetente végezzük.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol van erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott gyom stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarokba negyedévente 250 kilogramm nem veszélyes hulladék — köztük zöldhulladék — szállítható be ingatlanonként.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2020. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-mail:          ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu

Telefon:         +36 21 3500 111

Levelezési cím: 3510 Miskolc, Pf. 583

 

 

BMH Nonprofit Kft.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support