2024. április 20. szombat. Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás

Magyarország Kormánya 2021. március 08. napjától életbe lépő újabb intézkedési alapján az alábbiakról tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot: Sajóbábony Város közigazgatási területén a szájmaszk viselése a szabadtéren mindenhol kötelező. Sajóbábony közigazgatási területén működő iskolai és óvodai ellátást végző intézmények 2021. március 08. napjától 2021. április 7. napjáig bezár. A Sajóbábonyi Szivárvány Óvoda Bölcsődéje továbbra is nyitva tart. Az iskola és az óvoda bezárása miatt a gyermekek részére az ebédet saját, tiszta ételhordóban biztosítjuk, mely átvehető 12.00 órától 13.00 óráig. Kérjük a kedves szülőket és gyerekeket az átvételre! Változás esetén soron kívül tájékoztatjuk a lakosságot. Sajóbábony, 2021. március 05. dr. Szilva István sk. polgármesterMagyarország Kormánya 2021. március 08. napjától életbe lépő újabb intézkedési alapján az alábbiakról tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot:

 

 

 

  • Sajóbábony Város közigazgatási területén a szájmaszk viselése a szabadtéren mindenhol kötelező.

 

  • Sajóbábony közigazgatási területén működő iskolai és óvodai ellátást végző intézmények 2021. március 08. napjától 2021. április 7. napjáig bezár.

 

  • A Sajóbábonyi Szivárvány Óvoda Bölcsődéje továbbra is nyitva tart.

 

  • Az iskola és az óvoda bezárása miatt a gyermekek részére az ebédet saját, tiszta ételhordóban biztosítjuk, mely átvehető 12.00 órától 13.00 óráig. Kérjük a kedves szülőket és gyerekeket az átvételre!

 

Változás esetén soron kívül tájékoztatjuk a lakosságot.

 

Sajóbábony, 2021. március 05.

 

dr. Szilva István sk.

   polgármester

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support