2018. április 24. kedd. Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.

Egyéb Archive

Ovicsalogató a székhely óvodában

Közzétéve: 2018-04-13 -> Juhász Judit

óvodás2Meghívó

Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket gyermekeikkel együtt OVICSALOGATÓNKRA.  Bővebben »

Horváth József

Közzétéve: 2018-04-10 -> Orbán Zsolt

eloadas_ico

Tisztelettel várjuk az érdeklődőket Horváth József rákkutató előadására.

Részletes információk a bővebben feliratra kattintva.

Bővebben »

Főzőverseny

Közzétéve: 2018-04-10 -> Orbán Zsolt

bogrács_icoA Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár a 2018. évi Majális alkalmával újra főzőversenyt szervez. Ebben az évben a Családi, Baráti Majális programot április 28-án (szombaton) rendezzük meg. A program helyszíne a Borostyán Mihály Sportközpont,ahova tisztelettel hívjuk  és  várjuk! Bővebb információ az alábbi szórólapon! Illetve a rendezvénnyel kapcsolatosan érdeklődni lehet személyesen a Déryné Szabadidőközpontban (Sajóbábony, Bocskai út 2.) és a 46/549-378 telefonszámon. Bővebben »

Camp-Fire-Stories-icon

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.

Bővebben »

XIV. Pálinka és Pogácsasütő Verseny

Közzétéve: 2018-02-03 -> Orbán Zsolt

pálinkaA Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár 2018.02.17-én rendezi meg a XIV Pálinka és Pogácsasütő Versenyt szervez, melyre minden érdeklődőt, nevezni vágyót tisztelettel vár! Bővebben »

Festménykiállítás a Déryné Szabadidőközpontban

Közzétéve: 2017-12-05 -> Orbán Zsolt

A Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtárban festménykiállítás és vásár lesz Kovács Anikó festőművész alkotásaiból.

Bővebben »

BábonyInfó

Közzétéve: 2017-11-30 -> Jelcs Zita

SajobabonyA héten megjelent Sajóbábony Város Önkormányzata információs lapjának a BábonyInfó időszaki kiadványnak igényesen megszerkesztett november havi száma, melyet elektronikus formában is megtekinthetnek  < a Média/BábonyInfó > menüpont alatt.

Az újságban szereplő rejtvényt helyesen megfejtők és beküldők között hárman értékes tárgyjutalomban részesülnek. Nyereményük egy-egy értékes könyvutalvány és könyvcsomag, melyet előzetes egyeztetés után a Polgármesteri Hivatal Titkárságán vehetnek át. A megfejtéseket zárt borítékban várjuk 2017. 12. 11-ig, a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatal Titkárságán.

Cím: Sajóbábony, Bocskai út 2. 2. em.

Az előző számban megjelent rejtvény rovatunk nyertesei:

Kozák Jánosné, Nagy Noémi, Kánya Károly.

Gratulálunk!