2018. november 19. hétfő. Ma Erzsébet, holnap Jolán ünnepli a névnapját.

Lakossági Archive

 

letöltésA fagyok beköszöntével az ÉRV. Észak-magyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban. Bővebben »

Tájékoztatás – hasznos téli tudnivalók

Közzétéve: 2018-11-15 -> Jelcs Zita

erv (1)Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?

A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit. Az ÉRV. Zrt. felhívja a figyelmet a vízvezetékek és az ivóvízmérők fagy elleni védelmének fontosságára, amely a belső hálózaton a Felhasználók feladata. A megrongálódott ivóvízmérő javításának, pótlásának, szerelésének, hitelesítésének költségeit a Felhasználó köteles a szolgáltatónak megtéríteni. Fokozott elővigyázatossággal a károk és a bosszúságok elkerülhetőek. Bővebben »

Tájékoztatás

Közzétéve: 2018-11-14 -> Jelcs Zita

SajobabonySajóbábony Város Önkormányzata a Képviselő-testület 149/2018. (X.30.) döntése alapján közmeghallgatást tart.

Időpont:  2018. november 20. (kedd) 13:00 óra

Helyszín:  Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme  (3792 Sajóbábony, Bocskai út 2.)

 

Sajóbábony, 2018. november 14.

 

dr. Szilva István sk.

 polgármester

Tájékoztatás – óvodai jogviszony megszűnése

Közzétéve: 2018-11-12 -> Jelcs Zita

SajobabonyKedves Szülők!

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 20. § (2) bekezdése alapján a napi négy órában óvodai nevelésre kötelezett, az óvodával jogviszonyban álló gyermek szülője, ha gyermeke az óvodakötelezettségét  a jövőben külföldön teljesíti, előzetesen köteles értesíteni a gyermek lakóhelye, annak hiányában tartózkodási helye szerint illetékes jegyzőt.

A formanyomtatvány letölthető itt.

 

Király Gáborné sk.

jegyző

 

Kedves Sajóbábonyi Fiatal!

Közzétéve: 2018-11-10 -> Márton Ferenc

Címer

Sajóbábony Önkormányzata szeretné megismerni a településsel, saját helyzeteddel, a 18-35 éves korosztály lehetőségeivel kapcsolatos véleményedet. A következő évek fejlesztései során olyan programokat szeretnénk megvalósítani, amelyek segítségével megismerheted a helyben található munka-, illetve vállalkozási lehetőségeket, segítségedre lehetnek az életpálya tervezésben, hozzájárulnak a sikeres családalapításhoz, és ahhoz, hogy itt valósítsd meg álmaidat, itt találj élményadó közösséget, munkahelyet, lehetőséget a szórakozásra, itt telepedj le.

Arra kérünk, hogy a link alatt található kérdőívet olvasd el figyelmesen, majd válaszolj a kérdéseinkre. Válaszaiddal hozzájárulsz ahhoz, hogy Önkormányzatunk egy sikeres európai uniós pályázatot valósíthasson meg (a felhívás címe: Esély Otthon, a felhívás kódszáma: EFOP-1.2.11-16).

KITÖLTÖM >>

Meghívó – Testületi Ülés

Közzétéve: 2018-11-09 -> Jelcs Zita

SajobabonyMagyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. § alapján a Képviselő-testület rendes ülését összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

Az ülés időpontja2018. november 20. (kedd) 10.00 óra

Az ülés helyePolgármesteri Hivatal tanácskozóterme (Sajóbábony, Bocskai u. 2.) Bővebben »

Tájékoztatás – Bursa Hungarica

Közzétéve: 2018-11-08 -> Jelcs Zita

BursaTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat benyújtási határideje módosult.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. november 13.

 

Sajóbábony, 2018. november 08.

 

dr. Szilva István sk.

polgármester