2020. március 28. szombat. Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.

Lakossági Archive

Tájékoztatás – csatornahasználat

Közzétéve: 2020-03-25 -> Jelcs Zita

Határozatlan ideig felfüggesztésre kerül a lomtalanítás és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található hulladékudvarok zárva tartanak.

A BMH Nonprofit Kft. a szolgáltatási területén az ügyfeleik, munkavállalóik, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében az új típusú koronavírus további terjedése, valamint a kapcsolódó kormány döntések miatt további intézkedések és korlátozások váltak szükségessé.

A 347 települést érintően a zavartalan hulladékszállítás biztosítása érdekében az Abaúj-Zemplén Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás és a Hernád Völgye és Térsége Szilárdhulladék-kezelési Önkormányzati Társulás tagönkormányzatainak területén 2020. március 23-tól, a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás tagönkormányzatainak területén 2020. március 30-tól felfüggesztik a lomtalanítást. Bővebben »

Tájékoztatás – Fogászat

Közzétéve: 2020-03-23 -> Jelcs Zita

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a fogászati rendelés időpontja az alábbiak szerint módosul:

Kedd: 08.00 – 10.00

Szerda: 15.00 – 17.00

Csütörtök: 13.30 – 15.00

 

Fogászati Rendelő: 3792 Sajóbábony, Arany János út 5.

Tel.: 46/549 – 184

 

Adamantin Kft.

Tájékoztatás – MÁV vegyszeres gyomírtás

Közzétéve: 2020-03-23 -> Jelcs Zita

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a MÁV Zrt. ütemterve alapján 2020. április hó 16. napján vegyszeres gyomirtást végez.

Bővebb információ megtalálható itt.

Tájékoztatás – Gyógyszertár

Közzétéve: 2020-03-23 -> Jelcs Zita

Elektronikus recept kiváltása

 Aki kiváltja:

          Személyi igazolvány szükséges

Aki részére kiváltja:

          TAJ szám szükséges

A járvány idején családtag, ismerős részére is kiváltható az orvosi rendelő által feltöltött elektronikus vény.

Rókák veszettség elleni immunizálása

Közzétéve: 2020-03-18 -> Ács Timea

 

Bővebben »

Lakossági tájékoztató – ÉRV Zrt.

Közzétéve: 2020-03-18 -> Ács Timea

Tisztelt Felhasználóink!

A kialakult járványügyi helyzetben ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Társaságunk területén a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható. Az ivóvíz minőségét a vonatkozó előírások szerint rendszeresen ellenőrizzük.

Társaságunk elhivatottan és felelősségteljesen végzi szolgáltatási feladatait, kiemelt figyelmet fordítva a víziközmű-szolgáltatás biztonságának fenntartására, valamint munkavállalóink egészségének megőrzésére.

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben, a vészhelyzetekre kidolgozott tervünket felülvizsgálva, aktualizálva számos óvintézkedést vezettünk be a megelőzés és a kialakult helyzetre való megfelelő felkészülés céljából, összhangban a kormányzati intézkedésekkel.

A pandémiás tervünkben rögzítetteket tudatosan, megfelelő ütemezéssel hajtjuk végre.

Társaságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyar Kormány által létrehozott Operatív Törzs ajánlásait, s ezen iránymutatások alapján hozzuk meg döntéseinket, intézkedéseinket. Új információk birtokában azonnal frissítjük utasításainkat, intézkedési tervünket. Bővebben »