Akadálymentes változat

2021. január 16. szombat. Ma Gusztáv, holnap Antal, Antónia ünnepli a névnapját.

Archive for december, 2019

ÁLDOTT ÜNNEPET

Közzétéve: 2019-12-20 -> Ács Timea

Tájékoztatás – ügyfélfogadási szünet

Közzétéve: 2019-12-19 -> Jelcs Zita

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy december hó 23. (hétfő) napján a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalban

az ügyfélfogadás SZÜNETEL.

 

Sajóbábony, 2019. december 19.

 

Király Gáborné sk.
jegyző

Tájékoztatás – ivóvíz szünetelés

Közzétéve: 2019-12-16 -> Jelcs Zita

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sajóbábony LTP. 300 és 500 m3-es medencék karbantartási munkái miatt a településen 2019. december 20-án (péntek) 09:00 és 13:00 óra között az ivóvíz szolgáltatás alábbi utcákban szünetelni fog:

Erzsébet királyné út, Erkel Ferenc út, Iskola tér, Bocskai út, Széchenyi út, Arany János út, Váci M. út, Deák Ferenc út, Kölcsey út, Kodály Z. út, Gárdonyi G. út és Bartók B. út.

 

 

Király Gáborné sk.

jegyző

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékszállítás a karácsonyi ünnepek alatt (2019. december 24-26.), valamint 2020. január 1-jén változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik. Bővebben »

Adventi dekoráció verseny

Közzétéve: 2019-12-09 -> Márton Ferenc

Városunk, Jelcs Sándor képviselő úr jóvoltából benevezte Sajóbábony adventi dekorációját a 2019. évi versenyben a legszebb koszorú díjra. A településen évek óta 2 helyszínen készül központi adventi koszorú és egyéb dekoráció. Az un. lakótelepen – eddig a Városháza előtti téren, ez évtől pedig a település bejáratánál található parkban- és az u.n. Ófaluban a Tájház udvarán . Az első és a harmadik adventi vasárnap a lakótelepi, a második és negyedik adventi vasárnap pedig a Tájház udvarán telepített adventi koszorúnál szoktuk megrendezni – a lakosság körében nagyon népszerű – a gyertyagyújtási ünnepségeinket, ahol a műsorokat követően pogácsával, forró teával és forralt borral vendégeljük meg a résztvevőket. A dekorációkat az Önkormányzat intézményeinek munkatársai, helyi civilekkel közösen telepítik. A koszorúk átmérője közel 3m, magassága kb. 80cm. Ezen kívül egyéb fény dekorációk is telepítésre kerültek, mint pl. a 4 szarvas húzta szán, hóember, őzikék, Betlehem házikó jászollal, Óriás mackó, fenyő, fáklya, stb. Ezeken túl a park egy szegletében, farönkökből készített adventi dekorációk is vannak. További fotók a díszítésekről és a kész helyszínekről: (itt)

Szavazni egyszerűen a kiíró FaceBook-os oldalán az albumra leadott <tetszik> gombbal lehet .

A verseny győztese az a dekoráció lesz, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szivecske, nem tetszik stb,) érkezik a szavazás lezárásának időpontjáig. Nem érdemes tehát a nem tetsziket nyomni az ellenfelekre, mert az is őket segíti.

A versenykiíró elérhetősége (itt)

Tájékoztatás – ügyfélfogadási szünet

Közzétéve: 2019-12-04 -> Jelcs Zita

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy december hó 7. (szombat) és december hó 14. (szombat) napokon

a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás SZÜNETEL.

 

 

Király Gáborné sk.
jegyző

Kiállítás a Déryné Szabadidőközpontban

Közzétéve: 2019-12-02 -> Orbán Zsolt

Tisztelettel hívjuk és várjuk Zajácz Tamás Holló László- és PRIMA díjas iparművész munkáiból összeállított kiállítására, amelynek megnyitója 2019. december 09-én, hétfőn 17 órakor lesz a Déryné Szabadidőközpontban.