Akadálymentes változat

2021. március 8. hétfő. Ma Zoltán, holnap Franciska, Fanni ünnepli a névnapját.

Archive for január, 2021

Tájékoztatás – talált tárgy

Közzétéve: 2021-01-29 -> Jelcs Zita

 A Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalban egy kulcs-csomó  leadásra került, amelyet az Erkel Ferenc úton találtak.  A tulajdonos a talált tárgyat – annak megfelelő azonosítását követően – átveheti a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalban. További felvilágosítást az alábbi telefonszámon kérhet: 46/549-030 (0 mellék)  Sajóbábony, 2021. január 28.  Király Gáborné sk.          jegyzőA Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalban egy kulcs-csomó leadásra került, amelyet az Erkel Ferenc úton találtak.

A tulajdonos a talált tárgyat – annak megfelelő azonosítását követően – átveheti a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalban.

További felvilágosítást az alábbi telefonszámon kérhet: 46/549-030 (0 mellék)

 

Sajóbábony, 2021. január 28.

 

Király Gáborné sk.
jegyző

TÁJÉKOZTATÁS A HÁZIORVOSI ÉS FOGÁSZATI RENDELÉSRŐL

Közzétéve: 2021-01-11 -> Jelcs Zita

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a háziorvosi rendelés 2021. január 11. (hétfő) napjától visszaköltözik a Sajóbábony Arany J. út 5. szám alatt lévő rendelőbe. A háziorvosok rendelése a vírushelyzetre tekintettel kialakult rendelési időben folytatódik.A fogászati rendelés előreláthatólag 2021. február 28. napjáig szünetel a Sajóbábony, Arany J. út 5. szám alatt.Az Adamantin Kft. minden munkanap 8-12 és 13-19 óra között a Miskolc, Mikes Kelemen utca 5. sz. alatti rendelőben biztosítja az ellátást. Időpontkérés a 06/46 431-544-es telefonszámon.Megértésüket köszönjük! Dr. Szilva István sk.  polgármester

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a háziorvosi rendelés 2021. január 11. (hétfő) napjától visszaköltözik a Sajóbábony Arany J. út 5. szám alatt lévő rendelőbe. A háziorvosok rendelése a vírushelyzetre tekintettel kialakult rendelési időben folytatódik.

A fogászati rendelés előreláthatólag 2021. február 28. napjáig szünetel a Sajóbábony, Arany J. út 5. szám alatt.

Az Adamantin Kft. minden munkanap 8-12 és 13-19 óra között a Miskolc, Mikes Kelemen utca 5. sz. alatti rendelőben biztosítja az ellátást. Időpontkérés a 06/46 431-544-es telefonszámon.

 

Megértésüket köszönjük!

 

Dr. Szilva István sk.

polgármester

SVSE felkészülési mérkőzései

Közzétéve: 2021-01-06 -> Márton Ferenc

Mi is elkezdjük a téli felkészülést.

Felnőtt labdarúgó csapatunk holnap 18:00 órai kezdettel hazai környezetben megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. Az egyéni felkészülés után amit a téli szünetre kaptak a játékosok már nincs idő a rávezetésre, mert a hétvégén az NB1-es Mezőkövesd Zsóry FC. csapata ellen játszunk felkészülési mérkőzést 10 órai kezdettel.
Felkészülési mérkőzéseink:

Bővebben »

Tájékoztatás – fenyőfák elszállítása

Közzétéve: 2021-01-06 -> Jelcs Zita

TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. Családi házas övezetekben a fenyőfák begyűjtése minden település esetén január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik. A településen lévő társasházak esetében kérjük a társasházak képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a fenyőfákat egy helyre gyűjtsék össze. A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérjük a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák. BMH Nonprofit Kft.Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. Családi házas övezetekben a fenyőfák begyűjtése minden település esetén január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.

 

A településen lévő társasházak esetében kérjük a társasházak képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a fenyőfákat egy helyre gyűjtsék össze.

 

A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérjük a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.

 

BMH Nonprofit Kft.

Tisztelt Ügyfelek! A panadémiás időszakban különös fontossággal bír az, hogy az ügyfelek használják az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Ennek elősegítése érdekében, 2021. január 01-től a Kormányzati Ügyfélvonal (1818) segíti az elektronikus ügyintézési portál (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) használatát. A 1818 a következő szolgáltatások ellátását biztosítja: - segítségnyújtás a rendszerbe való belépéshez; - technikai segítség az oldalon megjelenő szolgáltatások kapcsán; - ügyfelek támogatása az ASP rendszer használata során; - kapcsolattartás a központi szolgáltatóval, valamint az ügyféltámogatói feladatokat ellátó szervezetekkel; - intézhető ügyekkel kapcsolatos tájékoztatás; - SZEÜSZ-szel kapcsolatos panaszok, közérdekű bejelentések, észrevételek fogadása, kivizsgálása, továbbítása, megválaszolása. Az önkormányzati adó és egyéb hivatali ügyekben bővebb tájékoztatás továbbra is a 46/549-030-as telefonszámon kérhető. Sajóbábony, 2021. január 04. Király Gáborné jegyzőTisztelt Ügyfelek!

 

A panadémiás időszakban különös fontossággal bír az, hogy az ügyfelek használják az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Ennek elősegítése érdekében, 2021. január 01-től a Kormányzati Ügyfélvonal (1818) segíti az elektronikus ügyintézési portál (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) használatát.

Bővebben »

2021 évi hulladéknaptár

Közzétéve: 2021-01-03 -> Márton Ferenc

Letöltés itt!