Akadálymentes változat

2022. augusztus 7. vasárnap. Ma Ibolya, holnap László ünnepli a névnapját.

Archive for augusztus, 2021

Tájékoztatás – Kormányablak busz

Közzétéve: 2021-08-31 -> Jelcs Zita

XIII. VÁROSNAP

Közzétéve: 2021-08-27 -> Ács Timea

2021.08.28-án Városnap lesz, melyre minden érdeklődőt tisztelettel hívunk és várunk!

Bővebb információ az alábbi plakátokon! A rendezvénnyel kapcsolatosan érdeklődni lehet személyesen a Déryné Szabadidőközpontban ( Sajóbábony, Bocskai út 2.) és a 06-46/549-378 telefonszámon.

Állásbörze

Közzétéve: 2021-08-27 -> Jelcs Zita

Lakossági tájékoztató

Közzétéve: 2021-08-26 -> Jelcs Zita

SZIRÉNAPRÓBA 2021. szeptember 06.-án (hétfőn) 11. 00 órakor Sajóbábony településen szirénapróbára kerül sor. A szirénák megszólaltatásával a veszélyes üzemek környezetében telepített Monitoring Lakossági Riasztó (MoLaRi) rendszer üzemképességét tesztelik. A szirénapróba úgynevezett hangos üzemű (teljes körű) próba lesz, szöveges tájékoztatás mellett, amely során „Katasztrófariadó” jelzés kerül kiadásra (120 másodpercig tartó, váltakozó hangmagasságú, folyamatos szirénahang) „Katasztrófariadó elmúlt” jelzés kerül kiadásra (kétszer 30 másodpercig tartó, egyenletes hangmagasságú szirénahang, a jelzések közötti 30 másodperces szünettel)                                                 Dr. Szilva István                                                 PolgármesterSZIRÉNAPRÓBA

2021. szeptember 06.-án (hétfőn) 11. 00 órakor Sajóbábony településen szirénapróbára kerül sor. Bővebben »

Bérbeadás

Közzétéve: 2021-08-23 -> Jelcs Zita

Sajóbábony Város Önkormányzata 5 évre bérbeadásra hirdeti meg az Önkormányzat tulajdonát képező (Sajóbábony, 689/45/A/27 hrsz.)  Sajóbábony, Széchenyi út 20. szám alatt lévő 65 m2-es üzlethelyiséget.A bérlő a helyiséget megtekintett állapotban veszi bérbe, a bérlő által folytatni kívánt tevékenységhez a helyiség használatára alkalmassá tétele a bérlőt terheli. A pályázni jogosultak köre: egyéni vállalkozó, magánszemély, gazdasági társaság.A fizetendő bérleti díj mértéke: havi 40.625.-FtA pályázati ajánlatot írásban kell benyújtani a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalhoz 2021. szeptember 8. napjáig.Az ajánlatnak  tartalmaznia kell:a pályázó nevét, címét, a helyiség használatának célját, a tevékenység folytatására feljogosító engedély másolatát, vagy az engedélyt kiállításba helyező okiratot.nyilatkozatot arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, bizonyítani tudja az éves bérleti díj megfizetését.A bérlő tudomásul veszi, hogy a helyiségben folytatni kívánt tevékenységhez szükséges szakhatósági és egyéb engedélyek iránti kérelmek elutasítása esetén az Önkormányzattal szemben követelése nincs,A közüzemi díjak fizetése a leendő bérlő kötelezettségi körébe tartozik oly módon, hogy a mérőórákat köteles a nevére átíratni, a hulladék elszállítására közvetlenül szerződni a szolgáltatóval.A közös költség fizetése a leendő bérlő kötelezettségi körébe tartozik.A bérleti jogviszony bármilyen jogcímen történő megszűnése esetén a bérbeadó részére történő visszaadáskor a bérlet tárgyát a bérlő kiürítve, tisztán, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban köteles átadni a bérleti jogviszony megszűnésének napján.Amennyiben az előírt határidőben csak egy érvényes pályázat érkezik, az ajánlat elfogadásáról és a helyiség bérbeadásáról a Polgármester versenytárgyalás nélkül dönthet.A Polgármester fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indoklás nélkül eredménytelennek nyilváníthatja.A licittárgyaláson csak az a pályázó vehet részt, aki a pályázati ajánlatát az előírt időben és tartalommal benyújtotta.A licittárgyalás helye: Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatal tárgyalótermeszeptember 10. (péntek) 10,00 óraA licit összege nem lehet kevesebb, mint az éves bérleti díj 20%-a.A pályázat nyertese az, aki a legmagasabb összegű helyiségbérre tesz ajánlatot.Amennyiben a pályázat nyertese visszalép, a bérbeadó jogosult a soron következő ajánlattevőnek a szerződés megkötésére ajánlatot tenni.A visszalépésre a pályázat napjától számított 8 napon belül van lehetőség.Bővebb felvilágosítást az ingatlanról, valamint a helyiség megtekintését a Polgármesteri Hivatal gazdálkodási ügyintézője biztosítja, aki a 46/549-030 telefonszámon érhető el.A pályázati lap letölthető itt.Sajóbábony Város Önkormányzata 5 évre bérbeadásra hirdeti meg az Önkormányzat tulajdonát képező (Sajóbábony, 689/45/A/27 hrsz.)  Sajóbábony, Széchenyi út 20. szám alatt lévő 65 m2-es üzlethelyiséget.

A bérlő a helyiséget megtekintett állapotban veszi bérbe, a bérlő által folytatni kívánt tevékenységhez a helyiség használatára alkalmassá tétele a bérlőt terheli. A pályázni jogosultak köre: egyéni vállalkozó, magánszemély, gazdasági társaság.

A fizetendő bérleti díj mértéke: havi 40.625.-Ft Bővebben »

AMATŐR TERMÉSZETFOTÓ KIÁLLÍTÁS

Közzétéve: 2021-08-18 -> Ács Timea

Tisztelettel hívunk minden érdeklődőt 2021. augusztus 24-én (kedd) 17.00-tól Dr. Kerekes Ferenc “TALÁLKOZÁS A SAJÓBÁBONYI VADVILÁGGAL” című rendhagyó kiállításának megnyitójára a Déryné Szabadidőközpontba. Bővebb információ az alábbi plakáton:

Ideiglenes háziorvosi rendelés

Közzétéve: 2021-08-17 -> Márton Ferenc

Háziorvosi szolgálat:

2021. augusztus 13. – 2021. szeptember 03. között a II. számú háziorvosi rendelőben szabadság miatt

Dr. Kerekes Ferenc rendel saját rendelési idejében.