2019. július 18. csütörtök. Ma Frigyes, holnap Emília ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás a házhoz menő zöldhulladék gyűjtésről

bin-iconTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2019. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

A zöldhulladék gyűjtését 2019. március 4. — 2019. december 15. közötti időszakban kéthetente végezzük.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fú, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk nyújt tájékoztatást.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-mail:                 ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu
Telefon:              +36 21 3500 111

Miskolc, 2019. február 19.

BMH Nonprofit Kft.
3527 Miskolc, Besenyői u. 26.