2024. március 28. csütörtök. Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.

   

Adventi dekoráció verseny

Városunk, Jelcs Sándor képviselő úr jóvoltából benevezte Sajóbábony adventi dekorációját a 2019. évi versenyben a legszebb koszorú díjra. A településen évek óta 2 helyszínen készül központi adventi koszorú és egyéb dekoráció. Az un. lakótelepen – eddig a Városháza előtti téren, ez évtől pedig a település bejáratánál található parkban- és az u.n. Ófaluban a Tájház udvarán . Az első és a harmadik adventi vasárnap a lakótelepi, a második és negyedik adventi vasárnap pedig a Tájház udvarán telepített adventi koszorúnál szoktuk megrendezni – a lakosság körében nagyon népszerű – a gyertyagyújtási ünnepségeinket, ahol a műsorokat követően pogácsával, forró teával és forralt borral vendégeljük meg a résztvevőket. A dekorációkat az Önkormányzat intézményeinek munkatársai, helyi civilekkel közösen telepítik. A koszorúk átmérője közel 3m, magassága kb. 80cm. Ezen kívül egyéb fény dekorációk is telepítésre kerültek, mint pl. a 4 szarvas húzta szán, hóember, őzikék, Betlehem házikó jászollal, Óriás mackó, fenyő, fáklya, stb. Ezeken túl a park egy szegletében, farönkökből készített adventi dekorációk is vannak. További fotók a díszítésekről és a kész helyszínekről: (itt)

Szavazni egyszerűen a kiíró FaceBook-os oldalán az albumra leadott <tetszik> gombbal lehet .

A verseny győztese az a dekoráció lesz, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szivecske, nem tetszik stb,) érkezik a szavazás lezárásának időpontjáig. Nem érdemes tehát a nem tetsziket nyomni az ellenfelekre, mert az is őket segíti.

A versenykiíró elérhetősége (itt)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support