2024. április 20. szombat. Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás – fenyőfák gyűjtése

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését vízkereszt után, azaz 2020. január 6-át követően végzi. Családi házas övezetben a fenyőfák begyűjtése minden település esetén január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.

Társasházi övezetekben azonban a kidobott örökzöldeket a vegyes gyűjtéstől eltérő napon szállítjuk el. Miskolc és Mezőkövesd társasházi övezeteiben szombati napokon, 2020. január 11-én, 18-án, 25-én és február 1-jén; Ózd, Kazincbarcika, Putnok, Sajószentpéter és Edelény esetén január végéig hétfői napokon; Tiszaújváros társasházi övezeteiben pedig 2 időpontban 2020. január 16-án és január 30-án történik a fenyőfák elszállítása.

Amennyiben településükön van társasházi övezet, kérjük a társasházak és lakásszövetkezetek képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a fenyőfákat egy helyre gyűjtsék össze.

A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérjük a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.

 

Együttműködésüket megköszönve.

 

BMH Nonprofit Kft.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support