2024. április 26. péntek. Ma Ervin, holnap Zita ünnepli a névnapját.

   

HÁZHOZ MEGY A KÖNYVTÁR

A Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár a karantén idejére új szolgáltatás indít „Házhoz megy a könyvtár” néven.

Azon beiratkozott könyvtári olvasók, akik ezen szolgáltatást igénybe kívánják venni látogassák meg a https://opac.rfmlib.hu/WebPac/CorvinaWeb internetes oldalt, ott a „kistérségi lelőhelyek” menüben keressék meg Sajóbábony-t, és a keresés gombra kattintva találják meg a könyvtár kölcsönözhető könyveinek listáját.

Igényeiket leadhatják a konyvtar@sajobabony.hu e-mail címen, vagy munkanapokon hétfő-csütörtök: 8.00-16.00-ig, pénteken: 8.00-13.00-ig a 06-46/549-378 telefonszámon.

Amennyiben a fenti internetes tartalmat bármilyen okból nem tudják elérni, úgy a fentebb megjelölt elérhetőségi módokon kérje munkatársunk segítségét.

A kiválasztott könyveket kedden és pénteken egy megbeszélt időpontba házhoz szállítjuk.

A kialakult helyzetre való tekintettel, a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztálya által kiadott javaslat alapján, otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házi karanténban lévő személyek részére a szolgáltatás nem biztosítható!

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support