2024. április 27. szombat. Ma Zita, holnap Valéria ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás – egyes műszaki tevékenységek szünetelésének feloldása

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!

 

 

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. mindenkori legfőbb célja a víziközmű-szolgáltatás biztonságos fenntartása. Munkatársaink a kialakult járványügyi helyzetben is mindent megtesznek azért, hogy továbbra is zavartalanul biztosított legyen az ivóvízellátás, a szennyvízkezelés, valamint az alaptevékenységekhez kapcsolódó háttérszolgáltatás.

 

EGYES MŰSZAKI TEVÉKENYSÉGEK SZÜNETELTETÉSÉNEK FELOLDÁSA

 

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzet alakulását, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban hozza meg az ellátásbiztonsághoz szükséges intézkedéseket, szem előtt tartva a felhasználóink és munkatársaink egészségének megóvását. Ennek megfelelően egyes műszaki tevékenységeink felfüggesztését, fokozott biztonsági intézkedések mellett 2020.05.25-től feloldjuk.

Társaságunk szigorú munka- és egészségvédelmi szabályok betartásával és a biztonságos feladatellátáshoz szükséges feltételek biztosításával a vízmérők ütemezett leolvasását, a vízmérők cseréjének, plombálásának végrehajtását, valamint a helyszíni kivizsgálásokat újra megkezdi.

 

A leolvasások, cserék esedékes időpontjáról külön hirdetményben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

 

Továbbra is lehetőséget biztosítunk a vízmérőállás bejelentésére telefonon, illetve számos online ügyintézési felületen. A mérőállás bejelentésére vonatkozó időszak a közüzemi szolgáltatási számla 3. oldalán található.

 

Elektronikus ügyintézési lehetőségeinkről Társaságunk honlapján (www.ervzrt.hu) tájékozódhat.

 

Ezúton is köszönjük Felhasználóink eddigi együttműködését, egyben kérjük, hogy a továbbiakban is fokozottan figyeljenek a higiénés szabályok betartására, önmaguk és embertársaik egészségének védelmére!

 

TISZTELETTEL: ÉRV. ZRT.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support