2024. március 29. péntek. Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás – ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban

 Tisztelt Sajóbábonyi Lakosok! Tisztelt Ügyfelek! Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető, tömeges megbetegedést okozó humán járvány következményeinek elhárítása, az állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében 2020. szeptember 21. napjától a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás az alábbiak szerint alakul: Személyes ügyfélfogadásra – további intézkedésig – csak a szerdai napokon nyílik lehetőség 8,00 – 12,00 óráig és 13,00 – 15,30 óráig. A Hivatalba lépéskor kötelező a maszk viselése, - vagy a száj és orr eltakarása – valamint a kézfertőtlenítés! Az ügyfelek bejelentéseiket és kérelmeiket elektronikusan (e-mail, Önkormányzati Portál / https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap /) és postai úton, távbeszélőn valamint írásban a hivatal bejáratánál elhelyezett beadványgyűjtő urna segítségével is benyújthatják. A hivatal elérhetőségei: cím: 3792 Sajóbábony, Bocskai út 2. tel: 46/549-030, e-mail: hivatal@sajobabony.hu, Hivatali kapu: SBPOLGHIV Az anyakönyvvezető haláleset anyakönyvezése esetén folyamatosan elérhető a 46/549-030-4 melléken és személyesen. Király Gáborné jegyzőTisztelt Sajóbábonyi Lakosok!

Tisztelt Ügyfelek!

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető, tömeges megbetegedést okozó humán járvány következményeinek elhárítása, az állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében

2020. szeptember 21. napjától a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás az alábbiak szerint alakul:

 

 Személyes ügyfélfogadásra – további intézkedésig – csak a szerdai napokon nyílik lehetőség 8,00 – 12,00 óráig és 13,00 – 15,30 óráig.

 

A Hivatalba lépéskor kötelező a maszk viselése, – vagy a száj és orr eltakarása – valamint a kézfertőtlenítés!

 

Az ügyfelek bejelentéseiket és kérelmeiket elektronikusan (e-mail, Önkormányzati Portál / https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap /) és postai úton, távbeszélőn valamint írásban a hivatal bejáratánál elhelyezett beadványgyűjtő urna segítségével is benyújthatják.

 

A hivatal elérhetőségei:

cím: 3792 Sajóbábony, Bocskai út 2.

tel: 46/549-030,

e-mail: hivatal@sajobabony.hu,

Hivatali kapu: SBPOLGHIV

 

Az anyakönyvvezető haláleset anyakönyvezése esetén folyamatosan elérhető a 46/549-030-4 melléken és személyesen.

 

Király Gáborné

jegyző

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support