Akadálymentes változat

2020. szeptember 27. vasárnap. Ma Adalbert, holnap Vencel ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás – ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban

 Tisztelt Sajóbábonyi Lakosok! Tisztelt Ügyfelek! Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető, tömeges megbetegedést okozó humán járvány következményeinek elhárítása, az állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében 2020. szeptember 21. napjától a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás az alábbiak szerint alakul: Személyes ügyfélfogadásra – további intézkedésig – csak a szerdai napokon nyílik lehetőség 8,00 – 12,00 óráig és 13,00 – 15,30 óráig. A Hivatalba lépéskor kötelező a maszk viselése, - vagy a száj és orr eltakarása – valamint a kézfertőtlenítés! Az ügyfelek bejelentéseiket és kérelmeiket elektronikusan (e-mail, Önkormányzati Portál / https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap /) és postai úton, távbeszélőn valamint írásban a hivatal bejáratánál elhelyezett beadványgyűjtő urna segítségével is benyújthatják. A hivatal elérhetőségei: cím: 3792 Sajóbábony, Bocskai út 2. tel: 46/549-030, e-mail: hivatal@sajobabony.hu, Hivatali kapu: SBPOLGHIV Az anyakönyvvezető haláleset anyakönyvezése esetén folyamatosan elérhető a 46/549-030-4 melléken és személyesen. Király Gáborné jegyzőTisztelt Sajóbábonyi Lakosok!

Tisztelt Ügyfelek!

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető, tömeges megbetegedést okozó humán járvány következményeinek elhárítása, az állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében

2020. szeptember 21. napjától a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás az alábbiak szerint alakul:

 

 Személyes ügyfélfogadásra – további intézkedésig – csak a szerdai napokon nyílik lehetőség 8,00 – 12,00 óráig és 13,00 – 15,30 óráig.

 

A Hivatalba lépéskor kötelező a maszk viselése, – vagy a száj és orr eltakarása – valamint a kézfertőtlenítés!

 

Az ügyfelek bejelentéseiket és kérelmeiket elektronikusan (e-mail, Önkormányzati Portál / https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap /) és postai úton, távbeszélőn valamint írásban a hivatal bejáratánál elhelyezett beadványgyűjtő urna segítségével is benyújthatják.

 

A hivatal elérhetőségei:

cím: 3792 Sajóbábony, Bocskai út 2.

tel: 46/549-030,

e-mail: hivatal@sajobabony.hu,

Hivatali kapu: SBPOLGHIV

 

Az anyakönyvvezető haláleset anyakönyvezése esetén folyamatosan elérhető a 46/549-030-4 melléken és személyesen.

 

Király Gáborné

jegyző