2024. március 29. péntek. Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.

   

Tájékoztatás – fenyőfák elszállítása

TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. Családi házas övezetekben a fenyőfák begyűjtése minden település esetén január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik. A településen lévő társasházak esetében kérjük a társasházak képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a fenyőfákat egy helyre gyűjtsék össze. A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérjük a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák. BMH Nonprofit Kft.Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. Családi házas övezetekben a fenyőfák begyűjtése minden település esetén január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.

 

A településen lévő társasházak esetében kérjük a társasházak képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a fenyőfákat egy helyre gyűjtsék össze.

 

A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérjük a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.

 

BMH Nonprofit Kft.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support