Akadálymentes változat

2021. szeptember 22. szerda. Ma Móric, holnap Tekla ünnepli a névnapját.

   

Kérdőív – Sajóbábony Integrált Településfejlesztési Stratégiájával kapcsolatban

isztelt Sajóbábonyi Lakosok! Sajóbábony Város 2021-2027-es időszakra vonatkozó Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) kidolgozása folyamatban van. Az ITS egy fejlesztési szemléletű, középtávot (7-8 év) átölelő dokumentum, célja Sajóbábony városában a területi alapú, területi szemléletű tervezés megvalósítása, a településre vonatkozó célok, intézkedések és programok rögzítése. A kérdőívvel célunk a jelenlegi helyzet felmérése, a lakossági vélemények összegyűjtése. Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság és a helyi szervezetek tapasztalatai, elképzelései szerves részét képezik a várost érintő fejlesztések előkészítésének. A kérdőív kitöltése névtelenül történik, semmiféle személyes adatszolgáltatást nem igényel a válaszadás! A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe, mely az alábbi linkre kattintva érhető el: https://exactproject.limequery.com/492381?lang=hu Válaszait, együttműködését előre is köszönjük!Tisztelt sajóbábonyi lakosok!

Sajóbábony Város 2021-2027-es időszakra vonatkozó Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) kidolgozása folyamatban van.

Az ITS egy fejlesztési szemléletű, középtávot (7-8 év) átölelő dokumentum, célja Sajóbábony városában a területi alapú, területi szemléletű tervezés megvalósítása, a településre vonatkozó célok, intézkedések és programok rögzítése.

A kérdőívvel célunk a jelenlegi helyzet felmérése, a lakossági vélemények összegyűjtése.

Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság és a helyi szervezetek tapasztalatai, elképzelései szerves részét képezik a várost érintő fejlesztések előkészítésének.

A kérdőív kitöltése névtelenül történik, semmiféle személyes adatszolgáltatást nem igényel a válaszadás!

A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe, mely az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://exactproject.limequery.com/492381?lang=hu

Válaszait, együttműködését előre is köszönjük!