Akadálymentes változat

2021. július 29. csütörtök. Ma Márta, Flóra, holnap Judit, Xénia ünnepli a névnapját.

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01094

ÖNKORMÁNYZAT ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

 

Kedvezményezett: Sajóbábony Város Önkormányzata

Projekt címe: Sajóbábony Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Támogatás összege: 6 millió forint Támogatás intenzitása: 100%

A projekt fizikai zárása: 2018.06.30.

Projekt azonosító száma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01094

 

PROJEKT BEMUTATÁSA

 

A projekt keretében az ASP (Application Service Provider) központhoz történő csatlakozáshoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtéséhez és a hatékony működéséhez az ASP Kormány rendeletben foglalt minimum kritériumokat teljesítő eszközök és szoftverek beszerzésére kerül sor üzembe helyezéssel együtt.

Az ASP rendszer az önkormányzatoknak egységes felületen, felhőalapú szolgáltatásként biztosítja a feladataik ellátásához szükséges alkalmazásokat. Önkormányzatunk számára az ASP keretrendszeren keresztül az alábbi szakrendszerek lesznek elérhetőek:

  • iratkezelő rendszer,
  • gazdálkodási rendszer,
  • ingatlanvagyon-kataszter rendszer,
  • önkormányzati adó rendszer,             ipar- és kereskedelmi rendszer,
  • hagyatéki leltár rendszer.

Az ASP rendszer működéséhez szükséges infrastruktúrális feltételek biztosítottak Önkormányzatunk épületében. A megvalósuló projekt célcsoportja Sajóbábony Város lakossága, valamint az Önkormányzatunkkal kapcsolatban álló vállalkozások, ugyanis az ASP rendszer használatával a megváltozott jogszabályi környezetnek megfelelően tudjuk majd ellátni az ügyintézési folyamatokat.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával, a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül valósul meg.