2024. július 20. szombat. Ma Illés, holnap Dániel, Daniella ünnepli a névnapját.

   

Helyiség bérbeadása

Sajóbábony Város Önkormányzata 5 évre (amely meghosszabbítható) bérbeadásra hirdeti meg az Önkormányzat tulajdonát képező (Sajóbábony, 689/45/A/26 hrsz.)  Sajóbábony, Széchenyi út 18. szám alatt lévő 48 m2-es üzlethelyiséget.A bérlő a helyiséget megtekintett állapotban veszi bérbe, a bérlő által folytatni kívánt tevékenységhez a helyiség használatára alkalmassá tétele a bérlőt terheli. A pályázni jogosultak köre: egyéni vállalkozó, magánszemély, gazdasági társaság.A fizetendő bérleti díj mértéke: havi 30.000.-FtA pályázati ajánlatot írásban kell benyújtani a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalhoz.Az ajánlatnak  tartalmaznia kell:a pályázó nevét, címét, a helyiség használatának célját, a tevékenység folytatására feljogosító engedély másolatát, vagy az engedélyt kiállításba helyező okiratot.nyilatkozatot arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, bizonyítani tudja az éves bérleti díj megfizetését.A bérlő tudomásul veszi, hogy a helyiségben folytatni kívánt tevékenységhez szükséges szakhatósági és egyéb engedélyek iránti kérelmek elutasítása esetén az Önkormányzattal szemben követelése nincs,A közüzemi díjak fizetése a leendő bérlő kötelezettségi körébe tartozik oly módon, hogy a mérőórákat köteles a nevére átíratni, a hulladék elszállítására közvetlenül szerződni a szolgáltatóval.A közös költség fizetése a leendő bérlő kötelezettségi körébe tartozik.A bérleti jogviszony bármilyen jogcímen történő megszűnése esetén a bérbeadó részére történő visszaadáskor a bérlet tárgyát a bérlő kiürítve, tisztán, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban köteles átadni a bérleti jogviszony megszűnésének napján.Amennyiben az előírt határidőben csak egy érvényes pályázat érkezik, az ajánlat elfogadásáról és a helyiség bérbeadásáról a Polgármester versenytárgyalás nélkül dönthet.A Polgármester fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indoklás nélkül eredménytelennek nyilváníthatja.Bővebb felvilágosítást az ingatlanról, valamint a helyiség megtekintését a Polgármesteri Hivatal gazdálkodási ügyintézője biztosítja, aki a 46/549-030 telefonszámon érhető el.Sajóbábony Város Önkormányzata 5 évre (amely meghosszabbítható) bérbeadásra hirdeti meg az Önkormányzat tulajdonát képező (Sajóbábony, 689/45/A/26 hrsz.)  Sajóbábony, Széchenyi út 18. szám alatt lévő 48 m2-es üzlethelyiséget.

A bérlő a helyiséget megtekintett állapotban veszi bérbe, a bérlő által folytatni kívánt tevékenységhez a helyiség használatára alkalmassá tétele a bérlőt terheli. A pályázni jogosultak köre: egyéni vállalkozó, magánszemély, gazdasági társaság.

A fizetendő bérleti díj mértéke: havi 30.000.-Ft

A pályázati ajánlatot írásban kell benyújtani a Sajóbábonyi Polgármesteri Hivatalhoz.

Az ajánlatnak  tartalmaznia kell:

  1. a pályázó nevét, címét, a helyiség használatának célját, a tevékenység folytatására feljogosító engedély másolatát, vagy az engedélyt kiállításba helyező okiratot.
  2. nyilatkozatot arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, bizonyítani tudja az éves bérleti díj megfizetését.

A bérlő tudomásul veszi, hogy a helyiségben folytatni kívánt tevékenységhez szükséges szakhatósági és egyéb engedélyek iránti kérelmek elutasítása esetén az Önkormányzattal szemben követelése nincs,

A közüzemi díjak fizetése a leendő bérlő kötelezettségi körébe tartozik oly módon, hogy a mérőórákat köteles a nevére átíratni, a hulladék elszállítására közvetlenül szerződni a szolgáltatóval.

A közös költség fizetése a leendő bérlő kötelezettségi körébe tartozik.

A bérleti jogviszony bármilyen jogcímen történő megszűnése esetén a bérbeadó részére történő visszaadáskor a bérlet tárgyát a bérlő kiürítve, tisztán, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban köteles átadni a bérleti jogviszony megszűnésének napján.

Amennyiben az előírt határidőben csak egy érvényes pályázat érkezik, az ajánlat elfogadásáról és a helyiség bérbeadásáról a Polgármester versenytárgyalás nélkül dönthet.
A Polgármester fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indoklás nélkül eredménytelennek nyilváníthatja.

Bővebb felvilágosítást az ingatlanról, valamint a helyiség megtekintését a Polgármesteri Hivatal gazdálkodási ügyintézője biztosítja, aki a 46/549-030 telefonszámon érhető el.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support