2024. május 25. szombat. Ma Orbán, holnap Fülöp, Evelin ünnepli a névnapját.

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01094

ÖNKORMÁNYZAT ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

 

Kedvezményezett: Sajóbábony Város Önkormányzata

Projekt címe: Sajóbábony Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Támogatás összege: 6 millió forint Támogatás intenzitása: 100%

A projekt fizikai zárása: 2018.06.30.

Projekt azonosító száma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01094

 

PROJEKT BEMUTATÁSA

 

A projekt keretében az ASP (Application Service Provider) központhoz történő csatlakozáshoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtéséhez és a hatékony működéséhez az ASP Kormány rendeletben foglalt minimum kritériumokat teljesítő eszközök és szoftverek beszerzésére kerül sor üzembe helyezéssel együtt.

Az ASP rendszer az önkormányzatoknak egységes felületen, felhőalapú szolgáltatásként biztosítja a feladataik ellátásához szükséges alkalmazásokat. Önkormányzatunk számára az ASP keretrendszeren keresztül az alábbi szakrendszerek lesznek elérhetőek:

  • iratkezelő rendszer,
  • gazdálkodási rendszer,
  • ingatlanvagyon-kataszter rendszer,
  • önkormányzati adó rendszer,             ipar- és kereskedelmi rendszer,
  • hagyatéki leltár rendszer.

Az ASP rendszer működéséhez szükséges infrastruktúrális feltételek biztosítottak Önkormányzatunk épületében. A megvalósuló projekt célcsoportja Sajóbábony Város lakossága, valamint az Önkormányzatunkkal kapcsolatban álló vállalkozások, ugyanis az ASP rendszer használatával a megváltozott jogszabályi környezetnek megfelelően tudjuk majd ellátni az ügyintézési folyamatokat.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával, a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül valósul meg.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support