2024. július 20. szombat. Ma Illés, holnap Dániel, Daniella ünnepli a névnapját.

   

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – BURSA HUNGARICA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – BURSA HUNGARICA Sajóbábony Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. • „A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS - felsőoktatási hallgatók számára a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan • „B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS – felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 3. Bővebb információ a www.sajobabony.hu weboldalon. ”A” típusú pályázati felhívás ”B” típusú pályázati felhívás FELHÍVJUK, A KEDVES PÁLYÁZÓK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELEKTRONIKUS PÁLYÁZATI ADATLAPOK KITÖLTÉSÉRE AKKOR LESZ LEHETŐSÉGÜK, AMIKOR A MINISZTÉRIUM ELFOGADJA ÖNKORMÁNYZATUNK CSATLAKOZÁSI NYILATKOZATÁT! KÉRJÜK A PÁLYÁZÓKTÓL EZEN IDŐTARTAM ALATT A MINISZTÉRIUM ÉS ÖNKORMÁNYZATUNK ÁLTAL KÉRT KÖTELEZŐ MELLÉKLETEK BESZERZÉSÉT ÉS AZ EPER-BURSA RENDSZER FOLYAMATOS FIGYELÉSÉT!

Sajóbábony Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

 

  • „A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS – felsőoktatási hallgatók számára a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan
  • „B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS – felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 3.

Bővebb információ a www.sajobabony.hu weboldalon.

”A” típusú pályázati felhívás

”B” típusú pályázati felhívás

FELHÍVJUK, A KEDVES PÁLYÁZÓK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELEKTRONIKUS PÁLYÁZATI ADATLAPOK KITÖLTÉSÉRE AKKOR LESZ LEHETŐSÉGÜK, AMIKOR A MINISZTÉRIUM ELFOGADJA ÖNKORMÁNYZATUNK CSATLAKOZÁSI NYILATKOZATÁT! KÉRJÜK A PÁLYÁZÓKTÓL EZEN IDŐTARTAM ALATT A MINISZTÉRIUM ÉS ÖNKORMÁNYZATUNK ÁLTAL KÉRT KÖTELEZŐ MELLÉKLETEK BESZERZÉSÉT ÉS AZ EPER-BURSA RENDSZER FOLYAMATOS FIGYELÉSÉT!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support