2024. április 26. péntek. Ma Ervin, holnap Zita ünnepli a névnapját.

   

Értesítés lim-lomtalanításról

letöltés (1)Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zv. Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft. 2017. július hó 13. napján (csütörtök) lim-lomtalanítást végez településünkön.

A lomtalanítás alkalmával minden, a szeméttárolók környékére kihelyezett nagyobb terjedelmű hulladék (pl.: bútor, edények, egyéb feleslegessé vált eszközök, tárgyak) elszállításra kerül. A nagyméretű lomokat (pl.: ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban kell kihelyezni úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatható legyen.

Kérjük, hogy az ilyen jellegű lomokat az ütemezés szerinti napokon
legkésőbb reggel 7 óráig a közterületre kihelyezni szíveskedjenek!

A lomtalanítás keretében nem szállítja el a szolgáltató: a mezőgazdasági és egyéb szerves hulladékot (pl.: trágya, élelmiszer-hulladék, állati eredetű hulladék), a veszélyes és mérgező anyagokat (akkumulátor, pala, festék, lakk, ragasztó, növény védőszer és azok tárolóedényei stb.), valamint a föld, építési és bontási hulladékot, illetve a többlet háztartási hulladékot.

Kérjük, hogy az ilyen jellegű lomokat az ütemezés szerinti napokon
legkésőbb reggel 7 óráig a közterületre kihelyezni szíveskedjenek!

Sajóbábony, 2017. július 06.

 

dr. Szilva István sk.

Polgármester

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support